Heeft u vragen?   024 397 5841

Zoek en boek:

Wellness

Verblijft u op Hotel & Bungalowpark de Zeven Heuvelen? Dan bent u van harte welkom om vrij gebruik te maken van onze wellness. Voor gebruik van de zonnebank of het krijgen van een massage is een reservering nodig. Zo weet u zeker dat u op het gewenste tijdstip gebruik kunt maken van onze faciliteiten. Nog meer weten? Neem dan contact met ons op. 

Onze wellness biedt vele verschillende faciliteiten. Zo kunt u genieten van ons zwembad, stoomcabine, sauna's, de zonnebank of een heerlijke massage. U vindt deze faciliteiten in onze sportschool TotalVit. Zo kunt u heerlijk ontspannen in onze wellness, ook na uw work-out. Geniet bijvoorbeeld na het sporten van een spierverwarmende saunasessie. Kom tot rust bij Hotel & Bungalowpark de Zeven Heuvelen.

Bij de Zeven Heuvelen vinden we wellness net zo belangrijk als sport en bewegen. Het is namelijk erg gezond en heeft een relaxende werking op de mens. Zo kan uw bloeddruk beter gereguleerd worden in een warme omgeving door het verwijden van bloedvaten, terwijl u in de stoomcabine afvalstoffen uitzweet. Doordat u ongestoord kunt relaxen in onze wellness, vermindert uw stressniveau en kunt u heerlijk ontspannen.

Ook genieten van een dagje wellness zonder overnachting? Bij onze sportschool TotalVit kunt u voor €17,50 een dagpas aanvragen. Hierbij maakt u gebruik van al onze sportfaciliteiten en groepslessen, maar ook van de wellness! De massage is bij de TotalVit balie of bij de receptie van Hotel & Bungalowpark de Zeven Heuvelen bij te boeken. Bent u al gast bij De Zeven Heuvelen? Dan boekt u ook de massage bij. Dit geldt ook voor de zonnebank. Beide zijn te reserveren via de TotalVit balie of de receptie van Hotel & Bungalowpark de Zeven Heuvelen. Als gast van Hotel & Bungalowpark de Zeven Heuvelen maakt u daarnaast gratis gebruik van het zwembad, stoomcabine en sauna’s. 

Contact

Thuis van huis
Daar staan wij voor, of u nu onze gast bent voor een weekendjeweg, vakantie of voor een zakelijk verblijf.


© Copyright De Zeven Heuvelen - website: Van Dongen Design - Inloggen