Heeft u vragen?   024 397 5841

Zoek en boek:

Ontbijt

Het ontbijt zorgt voor een gezonde en frisse start van uw dag. Dit zorgt er namelijk voor dat het lichaam voldoende brandstof heeft om te kunnen genieten van een dagje Groesbeek en omgeving.

Het ontbijt bij Hotel & Bungalowpark de Zeven Heuvelen is belevenis op zich en wordt ook wel het “high breakfast” van Groesbeek genoemd. Uitgeserveerd op een moderne etagère zorgt het voor een gezellige sfeer en uitstraling.

Het ontbijt bestaat uit warme broodjes en croissantjes, een ruime selectie aan vleeswaren, kaas en zoetigheden, een lekker glas jus d’orange en fruit. Hierbij krijgt u heerlijke yoghurt en een vers gekookt ei. Koffie en thee zijn ook te verkrijgen. Het ontbijt dient vooraf gereserveerd te worden bij de hotelreceptie. De extra kosten voor het ontbijt bedragen €15 euro per persoon.

Wilt u liever een vegetarisch of glutenvrij ontbijt? Meldt dit dan bij uw boeking of neem contact op met de receptie van Hotel & Bungalowpark de Zeven Heuvelen zodat we dit vooraf goed voor u kunnen organiseren.

Contact

Thuis van huis
Daar staan wij voor, of u nu onze gast bent voor een weekendjeweg, vakantie of voor een zakelijk verblijf.


© Copyright De Zeven Heuvelen - website: Van Dongen Design - Inloggen